Descoperă România

Cele mai frumoase locuri de vizitat in România . Obiective turistice și destinații de călătorie.

Descoperă România autentică: Turism și tradiții fascinante

Bine ați venit pe “România Promovată”, o platformă dedicată promovării patrimoniului cultural, natural și istoric al României. Acest proiect ambițios  își propune să evidențieze diversitatea și frumusețea României, prezentându-o într-o lumină nouă, atât pe plan național, cât și internațional. Aici, vizitatorii pot descoperi cele mai frumoase locuri de vizitat din țară organizate pe județe, de la Alba la Vrancea.

România este o țară cu o moștenire culturală bogată și o diversitate geografică impresionantă. De la munții înalți ai Carpaților, la plajele însorite ale Mării Negre, de la orașele vibrante, la satele pitorești, România oferă o multitudine de experiențe unice și memorabile. “România Promovată” își propune să fie ghidul dvs. în această călătorie de descoperire, oferind informații detaliate despre obiectivele turistice, restaurante, muzee, cluburi, afaceri locale din fiecare județ.

Destinații de basm în România: Turism și peisaje spectaculoase

Bucură-te de confort și ospitalitate în cele mai frumoase cazări din România

Indiferent dacă îți dorești o evadare relaxantă în mijlocul naturii sau o explorare captivantă a obiectivelor turistice istorice, avem tot ce îți trebuie. Suntem mândri să prezentăm unități de cazare de top, unde te vei bucura de lux, confort și servicii impecabile. Fie că preferi hoteluri elegante, vile rustice sau pensiuni autentice, avem opțiuni pentru toate preferințele și bugetele.

Explorează diversitatea și frumusețea României

Experiență autentică și personalizată

Experiență autentică în România, promovăm cele mai frumoase obiective turistice din România, oferind clienților o gamă largă de opțiuni și destinații captivante.

Profesionalism și servicii de calitate

Fie că își doresc să exploreze castele medievale, să se bucure de peisaje naturale spectaculoase sau să se relaxeze în stațiuni de pe litoral sau la munte, avem oferte variate pentru toate preferințele.

Diversitate și frumusețe

Punem la dispoziția clienților noștri informații și sfaturi utile despre destinații, astfel încât să-și poată planifica și bucura de călătoria lor în cel mai bun mod posibil.

young-woman-enjoying-mountain-view-in-ciucas-mount-2021-09-02-05-10-18-utc-scaled-1 Home Page

Bun venit într-o lume a aventurii și a confortului absolut! Descoperă România și bucură-te de o experiență turistică de neuitat în una dintre cele mai frumoase țări din Europa. Noi suntem ghidul tău de încredere, oferindu-ți informațiile și opțiunile perfecte pentru a-ți transforma călătoria într-un adevărat vis.

Bine ai venit în lumea noastră a călătoriilor de vis!

Începe călătoria ta în România și lasă-te purtat de frumusețea peisajelor, de bogăția culturală și de ospitalitatea românească. Rezervă acum și pregătește-te pentru o aventură senzațională în mijlocul destinațiilor turistice de top!

>