Apel voluntariat: Dragi iubitori de călătorii și fotografi amatori sau profesioniști!

Apel voluntariat: Dragi iubitori de călătorii și fotografi amatori sau profesioniști!

Suntem “Romania Promovată”, un proiect de turism care are ca scop arătarea frumuseților neegalate ale țării noastre către restul lumii. Știm că țara noastră este plină de peisaje uluitoare, monumente istorice captivante și momente de cultură vibrantă care merită să fie văzute de toți.

În acest sens, vă invităm să vă alăturați misiunii noastre de a promova România în cel mai autentic mod posibil. Cum? Este simplu. Dacă aveți fotografii sau videoclipuri de călătorie realizate în România care arată frumusețile sale, ne-ar face plăcere să le utilizăm în articolele noastre.

Vă garantăm că toate materialele dvs. vor fi atribuite corect și complet în articolele noastre, eventual cu link către portofoliul dvs., oferindu-vă recunoașterea pe care o meritați. Este o șansă excelentă de a vă împărtăși talentul și de a ajuta la creșterea aprecierii pentru patrimoniul nostru natural și cultural.

Amintiți-vă, fiecare fotografie sau videoclip pe care îl trimiteți nu numai că ajută la promovarea României, ci ajută și la construirea unei comunități de oameni care iubesc și respectă frumusețea acestei țări.

Alăturați-vă nouă în această aventură de a face România cunoscută lumii întregi. Trimiteți-ne materialele și haideți să arătăm împreună ce are România de oferit în articolele noastre!

Mulțumim și abia așteptăm să colaborăm!

Partajează acest conținut:

>